Wat bieden wij aan?

Iedereen activeren

In eerste instantie is het activeren van niet-actieve mensen het belangrijkste doel. Dit doen we aan de hand van laagdrempelige oefeningen die je kan uitvoeren waar en wanneer je wilt. In dit verhaal is opvolging een belangrijk element. Je moet de gebruiker eraan herinneren dat hij de regelmaat van bewegen aanhoudt, om de beste resultaten te bekomen.

In de meest simpele vorm gebeurt dit aan de hand van notificaties, op de dagen die de gebruiker zelf heeft aangeduid in het begin van ieder programma.

Eens een programma voltooid is, krijgt de gebruiker advies om de volgende keuze te maken met betrekking tot intensiteit en duur van het programma. Hier wordt door de app rekening gehouden met de prestaties van het voorgaande programma.

teamgenoten

Offline gebruik

Het is belangrijk dat je de oefeningen kan uitvoeren waar en wanneer je maar wilt, daarom worden de programma's automatisch op het toestel gedownload. Dit zorgt ervoor dat je zonder internetverbinding toegang hebt tot je programma. Combinatie van offline gebruik en oefeningen zonder toestellen zorgen ervoor dat je de app perfect overal kan gebruiken!

home-elektronica

Community

Een community creëren motiveert de gebruiker om te beginnen met sporten, maar vooral om te blijven sporten. Gebruikers kunnen terecht op de community pagina om de statistieken van het bedrijf te bekijken, hier kan hij zijn prestaties vergelijken met het gemiddelde van zijn collega's.

Image by Perry Grone

Rewards

Hier komen we terug op de gamificatie elementen. Ieder profiel start met brons als rang en naarmate de prestaties van de gebruiker kan die gepromoveerd worden naar zilver, goud, etc. Dit draagt bij aan het gemiddelde dat te zien is op de community pagina van het bedrijf.

Individueel maken de gebruikers kans op beloningen, degene die meerdere programma's 100% voltooit, maakt uiteraard het meeste kans! Door dit systeem geven we zowel beginners als ervaren sporters een kans op de beloningen.

Image by Kira auf der Heide
Texting

Wilt u graag meer info?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij nemen contact met u op.

Bedankt voor de inzending!